Niet langer ondersteunde browser:
Het ziet ernaar uit dat wij uw browser niet meer ondersteunen. Hierdoor kunnen sommige features niet werken.
Veranda-info.be Info- en inspiratiebron over veranda's en hun prijzen.
Vergelijk 150+ gespecialiseerde verandabouwers online!
header image
Veranda-info.be

Prijzen van veranda's

Eén van de belangrijkste factoren bij het kopen van een veranda is het prijskaartje. Aangezien elke woning een andere bouwstijl en afmetingen heeft is het niet altijd even makkelijk veranda prijzen te bepalen. In dit artikel vind je alvast een indicatie van prijzen op basis van gewenste materialen en afmetingen.

 

BELANGRIJK: een update met de laatste info over veranda prijzen vind je in dit artikel.

 

 

 

standaard verandaStandaard veranda’s

Het spreekt voor zich dat de gemiddelde veranda prijzen een stuk lager liggen wanneer het gaat om standaard afmetingen. Heb je een rechte wand en moet je geen rekening houden met specifieke grondoppervlakken dan is dit de voordeligste keuze.

Tegenwoordig bestaan er ook heel wat moduleerbare systemen die ervoor zorgen dat de veranda prijzen nog steeds gunstig zijn en het ontwerp perfect aanpasbaar is aan jouw wensen.

De prijs van een standaard veranda begint reeds vanaf €7500 voor een oppervlakte van 12 vierkante meter en loopt op naargelang de grootte.

 

veranda op maat prijsOp maat gemaakte veranda prijzen

De prijs van een veranda op maat kan je zo hoog laten oplopen als je zelf wil. Reken voor een kwalitatieve veranda met voldoende ruimte toch op een budget van minimum €20.000. Dit bedrag kan verder oplopen naargelang materialen, vormen en uitvoeringen.

De veranda is een grote investering maar het zorgt voor heel wat plezier en ook de waarde van je woning zal aanzienlijk stijgen.

Benieuwd naar de prijs van een veranda op maat voor jouw woning? Maak nu gebruik van onze offerteservice:
✓ Vraag hier vrijblijvend prijzen aan bij onze verandabouwers.

 

 

veranda prijzen

 

Veranda prijzen volgens materialen en uitvoering

Kwaliteit is een belangrijk aspect dat veranda prijzen zal bepalen. Het spreekt voor zich dat kwalitatieve veranda’s meer kosten maar je kan er dan ook jarenlang van genieten. Ook de uitvoering zal een grote impact hebben op de uiteindelijke kostprijs. Hoe meer hoeken, kantjes en raamvlakken je wenst, hoe hoger de prijs zal liggen.

Een veranda kan gebouwd worden met profielen uit aluminium, PVC, hout of smeedijzer. Het soort profiel dat je kiest hangt af van de stijl die je wenst te bekomen. Een glazen veranda zal het mooiste zijn met profielen uit aluminium omdat deze zeer fijn kunnen toegepast worden en tegelijk heel sterk zijn.

Een houten veranda oogt zeer mooi bij woningen uit alle stijlen. Een veranda uit hout is echter wel duurder dan profielen uit andere materialen. Bovendien heeft het hout geregeld onderhoud nodig. Profielen uit PVC zijn doorgaans het goedkoopste materiaal en smeedijzer het duurste.

Het laten plaatsen van een veranda kost gemiddeld tussen de €10 000 en €25 000. Om zeker te zijn van de beste prijs is het ten zeerste aan te raden om offertes te vergelijken. Je kan dit gratis en vrijblijvend doen via onze offerteservice die je in contact brengt met gespecialiseerde firma’s uit jouw buurt.

 

Offertes voor een veranda ontvangen?

Kies voor een gespecialiseerde verandabouwer en verzeker jezelf van een correcte plaatsing van de veranda en een mooi eindresultaat. Via onderstaand formulier ontvang je vrijblijvend prijsvoorstellen en advies van maximaal 3 vakmannen actief in jouw buurt.

  • Gratis
  • Vrijblijvend
  • Vergelijk & Bespaar
  • Gespecialiseerde verandabouwers