Veranda-info.be Info- en inspiratiebron over veranda's en hun prijzen.
Vergelijk 150+ gespecialiseerde verandabouwers online!
header image
Veranda-info.be

Restaurant met grote veranda

Restaurant aan veranda

Met een veranda aan je restaurant kan je heel wat extra tafels plaatsen zodat je nog meer bezoekers kan ontvangen. Het is goedkoper dan een aanbouw en zorgt bovendien voor heel wat extra licht en sfeer. Om geen hinder te hebben van invallend zonlicht is het wel belangrijk voldoende rekening te houden met zonnewering. Dit heeft niet alleen een gunstig effect op het hinderend zonlicht maar ook op de warmte die weggekaatst zal worden. Bij bovenstaand restaurant werd gekozen om de eerste meter vanaf de grond te metsen. Zo zorg je voor meer privacy en zal het ook gezelliger aanvoelen tijdens de koude wintermaanden.

Wanneer je een veranda aan je restaurant laat plaatsen doe je er ook goed aan om de verschillende ruimtes van elkaar af te scheiden. Zo kan de veranda afzonderlijk verhuurd worden voor feestjes of communies. Wanneer er weinig klanten zijn kan het dan weer gezelliger zijn om een intiemere sfeer te brengen in het restaurant. Tijdens de wintermaanden kan het ook erg gezellig zijn om een open haard te plaatsen in de veranda.

 

 

Offertes voor een veranda ontvangen?

Kies voor een gespecialiseerde verandabouwer en verzeker jezelf van een correcte plaatsing van de veranda en een mooi eindresultaat. Via onderstaand formulier ontvang je vrijblijvend prijsvoorstellen en advies van maximaal 3 vakmannen actief in jouw buurt.

  • Gratis
  • Vrijblijvend
  • Vergelijk & Bespaar
  • Gespecialiseerde verandabouwers