Moderne veranda met open keuken een eetkamer

<< Vorige foto
Moderne veranda

Bij de renovatie van deze woning was het heel belangrijk dat er meer woonruimte bijkwam met heel wat natuurlijk daglicht. Al snel kwam de keuze uit bij een veranda met de look en feel van een aanbouw. Het plafond werd deels bezet zodat het lijkt dat de veranda van binnenuit gezien één geheel oogt met de bestaande woning. Van buiten uit krijg je een mooie constructie te zien in aluminium die perfect aansluit met de buitengevel. De hoge ramen en de grote koepel die centraal in het plafond zit zorgt voor heel wat licht en een fantastisch open gevoel.

Door te kiezen voor een halfopen plafond is dit type veranda bijzonder goed geschikt wanneer je deze ook als dagdagelijkse leefruimte wil gebruiken. Je krijgt geen kil gevoel tijdens de wintermaanden en tijdens de zomer hoef je geen last te hebben van een overvloed aan zon. De grote raampartijen kunnen makkelijk afgesloten worden met zonnewering en ook de lichtkoepel bovenaan kan door middel van gordijnen afgesloten worden.

 

 

Een veranda kopen? Vergelijken loont!

Een nieuwe veranda plaatsen kost heel wat geld. Om zeker te zijn van de beste kwaliteit aan de beste prijs doe je er dan ook goed aan verschillende verandabouwers te contacteren. Via Veranda-info.be kan je nu gratis online offertes aanvragen bij professionele verandabouwers uit jouw regio.

Vraag hier vrijblijvend offertes aan bij verschillende verandabouwers.

 

Verandas prijzen

 

 

Verandas prijzen